Το Summer Nostos Festival έρχεται στο ΚΠΙΣΝ !

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μόλις ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει ένα μεγάλο και εντυπωσιακό φάσμα εκδηλώσεων.

To Summer Nostos Festival (SNFestival) επιστρέφει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τέταρτη χρονιά. Η μεγάλη γιορτή του θέρους με μουσική, χορό, σύγχρονη τέχνη, παραστάσεις, σας περιμένει όλους. Ξέρουμε τι θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι.

Από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουνίου, το ΚΠΙΣΝ και το Summer Nostos Festival, θα προσφέρουν ένα μεγάλο φάσμα εκδηλώσεων για όλους.

Rudeboyz
Κυριακή 17 Ιουνίου, 23.59, Σκηνή στο Κανάλι

Οι DJs και παραγωγοί των Rudeboyz, έρχονται στο Summer Nostos Festival με σκοπό να μας μεταδώσουν τη μοναδική ενέργεια και τον ήχο του Gqom.

Onirama
Πέμπτη 21 Ιουνίου, 22.00, Ξέφωτο

Οι Onirama έρχονται για ένα εκρηκτικό live στο Summer Nostos Festival.

Μουσικοί της Καμεράτα, Γιώργος Πέτρου
Κυριακή 17 Ιουνίου, 20.30, Σκηνή στο Κανάλι

Οι Μουσικοί της Καμεράτας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου, παρουσίαζουν ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια των Beatles και του Elvis Presley σε μπαρόκ εκδοχή.

Άννα Βίσση
Κυριακή 24 Ιουνίου, 22.15, Ξέφωτο

Η Άννα Βίσση έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για μια εκρηκτική συναυλία την τελευταία ημέρα του Summer Nostos Festival, ένα κανονικό πάρτι για την  ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Ο Seu Jorge παρουσιάζει το The Life Aquatic με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Κυριακή 17 Ιουνίου, 22.00, Ξέφωτο

Ο Seu Jorge και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρουσιάζουν το The Life Aquatic – ένα αφιέρωμα στον David Bowie.

Sounds of Sisso
Πέμπτη 21 Ιουνίου, 23.59, Σκηνή στο Κανάλι

To Sounds of Sisso είναι ένα σόου ηλεκτρονικής μουσικής από τον παραγωγό Bampa Pana και τον MC Makavelli, που επικεντρώνεται στη σημερινή, συναρπαστική, underground μουσική Singeli.

Επιπλέον , θα έχει  Χορευτικές , Αθλητικές ,Ψυχαγωγικές  και Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις !

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Η Μουσική μας