Ταξίδι στο γευστικό κόσμο του κρασιού στο 3SIXTY Grill Dining | Wine bar στο Ναύπλιο !

Ο Μουσικός 98,6 σας ταξιδεύει στο Ναύπλιο !

Συντονιστείτε κάθε μέρα στο Μουσικό 98,6. Κάθε πρωί 7-10, ο Νίκος Συρίγος θα ανακοινώνει το τραγούδι της ημέρας, μόλις το  ακούσετε το τραγούδι στον αέρα του Μουσικού, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα στο 54301 γράφοντας 986 κενό τη λέξη “ΝΑΥΠΛΙΟ” και το ονοματεπώνυμο σας.

Οι εμπειρίες συνεχίζονται με το Μουσικό 98,6.

2 τυχερά ζευγάρια κερδίζουν από 2 διανυκτερεύσεις το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου στα πολυτελή ξενοδοχεία, ‘Castellano Hotel & Suites” και ξενοδοχείο «Ιππολύτη» στο Ναύπλιο και τη δυνατότητα να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία οινογνωσίας στο 3SIXTY Grill Dining | Wine bar.

Ξενάγηση στο κελάρι του 3SIXTY Grill Dining | Wine bar και γευσιγνωσία επιλεγμένων κρασιών από μια μεγάλη ποικιλία.

Μια πανδαισία γεύσεων και αισθήσεων.

Επιπλέον πληροφορίες για το δώρο:

Δύο ζευγάρια, θα κερδίσουν τη διαμονή τους σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία, στα Castellano Hotel & Suites και το  Ξενοδοχείο «Ιππολύτη» στο Ναύπλιο, ένα διαφορετικό ξενοδοχείο για το κάθε ζευγάρι και ένα μοναδικό γεύμα οινογνωσίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 το μεσημέρι στο 3SIXTY Grill Dining | Wine bar.

Ένα ξεχωριστό γεύμα γευσιγνωσίας αποκλειστικά για τους ακροατές του Μουσικού 98,6, οπότε και:

 • Θα ξεναγηθούν στην κάβα του wine bar από εξειδικευμένο επαγγελματία
 • Θα μάθουν για τις ετικέτες, την προέλευσή τους κ.α.
 • Θα απολαύσουν γευσιγνωσία επιλεγμένων κρασιών

Το 1ο  τυχερό ζευγάρι κερδίζει διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο μαγευτικό Ναύπλιo, το ‘Castellano Hotel & Suites”. Πρόκειται για το πέμπτο μέλος της οικογένειας “Neoklasiki Group” το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στους επισκέπτες μόλις πριν από λίγες ημέρες. Στο Castellano boutique Ηotel η γοητεία της ενετικής πόλης συναντά την ομορφιά ενός διατηρητέου κτιρίου στην καρδιά της ιστορικής Πλατείας Συντάγματος. Νεοκλασικά στοιχεία και σύγχρονο design, παστέλ χρώματα και βελούδινες υφές συνθέτουν ένα περιβάλλον αρμονίας και χαλάρωσης για μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας.

Το 2ο τυχερό ζευγάρι κερδίζει διαμονή στο Ippoliti Hotel (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΠΠΟΛΥΤΗ) (Ηλία Μηνιάτη 9,Ναύπλιο).

Το Ippoliti Hotel έχει την αρχοντιά ενός αυθεντικού νεοκλασικού μεγάρου του 19ου αιώνα, βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ναυπλίου και  ανακαινίστηκε εκ βάθρων για να συνδυάσει την παράδοση του Ναυπλίου με τις τελειότερες σύγχρονες ανέσεις.

Θα σας κατακτήσει από την πρώτη στιγμή με τη λιτή πολυτέλειά του και την προσεγμένη διακόσμηση. Διαθέτει ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια και πολυτελείς σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα σε ένα ανάλαφρο νεοκλασικό στυλ, με αυθεντικά έπιπλα Τοσκάνης, παρέχοντας όλες τις ανέσεις και τις μικρές πολυτέλειες που θέλει ο επισκέπτης να προσφέρει στον εαυτό του.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στην εκπομπή της Εύης Αγγελίνα, 13:00-16:00.

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Ταξίδι στο γευστικό κόσμο του κρασιού στο 3SIXTY Grill Dining | Wine bar στο Ναύπλιο

H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής, στους Αγίους Αναργύρους  Αττικής, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 172, και λειτουργεί τον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6  (εν συντομία «Σταθμός») οργανώνει τον διαγωνισμό «Ταξίδι στο γευστικό κόσμο του κρασιού στο 3SIXTY Grill Dining | Wine bar στο Ναύπλιο», σύμφωνα µε τους όρους και προϋποθέσεις ως έχουν αναρτηθεί στο mousikos986.gr ” ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ SMS: ΚΛΙΚ ΕΔΩ, καθώς με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους:

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Σταθμού είναι άνω των 18 ετών, διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα και έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, κατόπιν προηγούμενης αποδοχής των παρόντων όρων συμμετοχής. Αποκλείονται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του Σταθμού, οι εν γένει συγγενείς αυτών έως και β’ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και αυτόματα συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων, καθώς και των όρων οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας χρησιμοποιείται για την συμμετοχή και την διενέργεια του Διαγωνισμού, οι οποίοι είναι δεσμευτικοί για όλους τους τυχόν συμμετέχοντες.

 

 1. Διάρκεια: Συνολική διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω, ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 04/11/2019 έως και την Παρασκευή 22/11/2019, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ρητώς αναφέρεται ότι η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού να μεταβάλλει τις ημέρες αυτού ή/και τον αριθμό των επί μέρους διαγωνισμών και να το ανακοινώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως με τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού ή/και την εκφώνηση των ωρών από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Διοργανώτριας.
 2. Δώρα Διαγωνισμού: Δύο (2) ακροατές θα κερδίσουν από ένα τριήμερο με διαμονή δύο (2) διανυκτερεύσεων για δύο άτομα σε διαφορετικά ξενοδοχεία για το κάθε ζευγάρι (Παρασκευή & Σάββατο 29 και 30 Νοεμβρίου 2019, αναχώρηση Κυριακή 1 Δεκεμβρίου) και ένα μοναδικό γεύμα γευσιγνωσίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 το μεσημέρι στο 3SIXTY Grill Dining | Wine bar.

Τα ξενοδοχεία είναι αναλυτικά:

 • Για το 1ο ζευγάρι, 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή & Σάββατο 29 και 30 Νοεμβρίου 2019 ) στο Castellano Hotel & Suites , Κωλέττη 9 Ναύπλιο.
 • Για το 2ο ζευγάρι, 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή & Σάββατο 29 και 30 Νοεμβρίου 2019) στο Ippoliti Hotel (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΠΠΟΛΥΤΗ),Ηλία Μηνιάτη 9,Ναύπλιο.

 

Δώρα – Παροχές ανά νικητή

 • 2 διανυκτερεύσεις στα Castellano Hotel & Suites ή Ippoliti Hotel ( 1 ζευγάρι / ξενοδοχείο) και γεύμα γευσιγνωσίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 το μεσημέρι στο 3SIXTY Grill Dining | Wine bar, οπότε και:
 • Θα ξεναγηθούν στην κάβα του wine bar από εξειδικευμένο επαγγελματία
 • Θα μάθουν για τις ετικέτες, την προέλευσή τους κ.α.
 • Θα απολαύσουν γευσιγνωσία επιλεγμένων κρασιών

 

 1. Περιγραφή του Διαγωνισμού: Από την Δευτέρα 04/11 έως και την Πέμπτη 21/11, καθημερινά, στην εκπομπή του Νίκου Συρίγου (07:00-10:00) θα ανακοινώνεται το τραγούδι της ημέρας. Κάθε φορά που κατά τη διάρκεια της ημέρας οι ακροατές θα ακούν το τραγούδι αυτό, θα πρέπει αν στείλουν μήνυμα για αν συμμετέχουν το διαγωνισμό. Για την έγκυρη συμμετοχή οι ακροατές θα πρέπει απαραίτητα να στέλνουν ένα SMS στο 54301 γράφοντας 986<ΚΕΝΟ>ΝΑΥΠΛΙΟ <ΚΕΝΟ>ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (χρέωση, 0,31 ευρώ/SMS* συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α *Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού ) Μόνο τα  SMS που θα λαμβάνονται κατά τη διάρκεια που θα παίζεται το τραγούδι της ημέρας θα θεωρούνται έγκυρα.)

Τα ονόματα των συμμετεχόντων ακροατών θα συγκεντρώνονται ανά ημέρα και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στη ζώνη της Εύης Αγγελίνα, 13.00 με 16.00 το μεσημέρι, όπου και θα προκύψουν οι δύο νικητές ακροατές, (και δύο επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας). Τα ονόματα των νικητών ακροατών θα ανακοινωθούν από την Εύη Αγγελίνα, η οποία και θα τους τηλεφωνήσει για να τους κάνει μία ερώτηση, την οποία οι ακροατές θα πρέπει να απαντήσουν ώστε να κερδίσουν το Δώρο.

Στην αναγγελία των τυχερών νικητών, δεν θα δημοσιοποιούνται στοιχεία της ταυτότητας τους παρά μόνο το όνομά τους (όχι το επώνυμο). Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες ακροατές, δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

 

 1. Οι νικητές θα ενημερωθούν από την Διοργανώτρια για τη διαδικασία απόδοσης του Δώρου, ενώ θα τους ζητηθούν τα πλήρη στοιχεία τους ώστε να μπορέσουν να παραλάβουν το Δώρο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου εγγράφου δια του οποίου εξακριβώνεται η ταυτοπροσωπία τους. Η Διοργανώτρια δεν φέρει απολύτως ουδεμία ευθύνη αναφορικά με το Δώρο πέραν της απόδοσής του στους νικητές σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η μη προσέλευση του νικητή για την παραλαβή εντός της ταχθείσας προθεσμίας οδηγεί στην απώλεια του Δώρου και την απόδοση του στον επιλαχόντα. Οι νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν πως θα εξαργυρώσουν το ταξίδι έως τη Δευτέρα 25/11. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ενημερωθεί ο επιλαχών με βάση προτεραιότητα, έως την Τρίτη 26/11.
 2. Ρητά διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του Διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στην ιστοσελίδα της ή/και σε οποιοδήποτε έντυπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης αυτή επιθυμεί καθώς και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού με το Διαγωνισμό γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων κ.τ.λ..
 3. Η υλοποίηση του Διαγωνισμού δεν απαιτεί τη δημιουργία αρχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ τα όποια σχετικά στοιχεία θα συλλέξει η Διοργανώτρια Εταιρεία θα καταστραφούν αμέσως μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον Διαγωνισμό ή/και την κλήρωση από τη Διοργανώτρια Εταιρεία, διά αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, είτε από την ίδια τη Διοργανώτρια Εταιρεία είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου, που μπορεί να διορίσει η Διοργανώτρια Εταιρεία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Παράλληλα, η αποδοχή του Δώρου από τους νικητές αποτελεί και παροχή συναίνεσης και έγκρισης προς τη Διοργανώτρια Εταιρεία για χρήση των προσωπικών του στοιχείων, καθώς και των οποιωνδήποτε αρχείων που τυχόν δημιουργήθηκαν ή σχηματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού ή της παραλαβής του Δώρου του, προς το σκοπό της δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Ειδικότερα, ο κάθε νικητής του Διαγωνισμού δια του παρόντος αποδέχεται ρητώς ότι, όπου και όταν απαιτηθεί θα συμμετέχει, χωρίς καμία οικονομική ή άλλου είδους απαίτηση στη διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορα μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με το Διαγωνισμό. Προς το σκοπό αυτό αυτομάτως με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, αποδέχεται ρητά και συναινεί ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθεί το όνομα, επώνυμο και πατρώνυμό του για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί του και χωρίς οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους του.
 4. Οι νικητές δεν έχουν δικαίωμα εξαγοράς του Δώρου σε χρήματα. Το Δώρο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται, δεν ανταλλάσσεται και δεν είναι δυνατό να ζητηθεί η εξαργύρωσή του με χρήματα σε οποιαδήποτε τιμή, δεν μεταφέρεται χρονικά και αφορά μόνο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δηλαδή από Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.
 5. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε σωματική ή άλλου είδους βλάβη προκληθεί στους νικητές ή σε οποιοδήποτε άλλο από την χρήση του Δώρου ή κατά την διάρκεια του. Κάθε επιπλέον έξοδο πέραν αυτών που ορίζονται από τον διαγωνισμό και συμπεριλαμβάνονται στην ανωτέρω περιγραφή του Δώρου βαραίνει αποκλειστικά τους νικητές και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς επίσης δεν φέρει ευθύνη στην περίπτωση που οι νικητές δεν διαθέτει τα απαιτούμενα (ταξιδιωτικά και όχι μόνο) έγγραφα για τη συμμετοχή τους στο τριήμερο .
 6. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών και αφορούν το πρόσωπο του κάθε νικητή που εμποδίζουν την απονομή ή την κάρπωση του Δώρου. Επίσης, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, εμφυλίου πολέμου ή διαμάχης, εχθροπραξιών, ενεργειών εξωτερικού εχθρού, εισβολής, πολέμου, νομοθετικής ρύθμισης, κυβερνητικής διαταγής ή νόμου ή για κάθε άλλο λόγο που βρίσκεται εκτός του ελέγχου της.
 7. Το σύνολο των παρόντων Όρων Συμμετοχής βρίσκεται και αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σταθμού και μαζί με τους παρόντες όρους, ισχύουν άπαντες και οι ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ SMS και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ που είναι ανηρτημένου στην ιστοσελίδα /ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ του σταθμού.
 8. Η Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο Συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους Όρους αυτούς. Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε από τις συμμετοχές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από τη Διοργανώτρια Εταιρεία στον παραπάνω ισότοπο, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.
 9. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τον Διαγωνισμό αντικείμενο του παρόντος αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
98,6 ΜΟΥΣΙΚΟΣ