Στον Γιάννη Νιάρρο το βραβείο Χορν 2018

Τον σταυρό του Δημήτρη Χορν θα φορά από σήμερα και για ένα χρόνο ο Γιάννης Νιάρρος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός κατέκτησε το βραβείο για τον ρόλο του Γιώργου Γερακάρη στο έργο «Στέλλα κοιμήσου» που παρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη.

Αξίζει ν’αναφερεθεί ότι για την ερμηνεία της στην ίδια παράσταση η Ιωάννα Κολλιοπούλου πήρε χτες το βραβείο Μελίνα Μερκούρη.

Το βραβείο «Δημήτρης Χορν» 2018 απονεμήθηκε στον Γιάννη Νιάρρο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο θέατρο «Δημήτρης Χορν». Τον σταυρό παρέδωσε ο περσινός νικητής του βραβείου, Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Το επαμειβόμενο Βραβείο «Δημήτρης Χορν» (για δέκατη όγδοη χρονιά φέτος) είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο, συνοδευόμενος από περγαμηνή.

Το βραβείο είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο. Το θεσμοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής και το χρηματοδοτεί ο Γιάννης Χορν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Γιώργος Μαστής