Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Η CELESTYAL CRUISES ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ 3ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ!

Ο Μουσικός 98,6 και η Celestyal Cruises σας προσφέρουν μια μοναδική κρουαζιέρα για 2 άτομα στο Αιγαίο σε Μύκονο – Κουσάντασι – Πάτμο – Ηράκλειο – Σαντορίνη: Αναχώρηση την Παρασκευή 26/10 από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται η πλήρης διατροφή, διαμονή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, εκδρομή στην Έφεσο, λιμενικά τέλη και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο.

Για να πάρετε μέρος αρκεί να στείλετε SMS στο 54301 γράφοντας 986 κενό “ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ” και το ονοματεπώνυμο σας , με  χρέωση 0,31€ (με Φ.Π.Α.) πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, βάσει λογαριασμού.

Θα κάνετε λοιπόν σας βόλτες σας στα σοκάκια της Μυκόνου, θα χαλαρώσετε στα καφέ σας Κρήτης, θα μαγευτείτε από τη μυρωδιά των μπαχαρικών στο Κουσάντασι, θα απολαύσετε την απογευματινή βόλτα στην Πάτμο, και όλα αυτά θα τα χαρείτε παραπάνω με τον Celestyal τρόπο διακοπών, αφού σας προσφέρει άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή και τουλάχιστον μία εκδρομή σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο celestyalcruises.gr

Ετοιμάστε βαλίτσα, επιβιβαστείτε και επωφεληθείτε από τον Celestyal τρόπο διακοπών που σας παρέχει άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, και τουλάχιστον μία εκδρομή σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου!

Κλείστε τώρα στο celestyalcruises.gr!

Συντονιστείτε την Παρασκευή 19/10 στην εκπομπή της Έυης Αγγελίνας στις 13:00 για να μάθετε αν είστε ο τυχερός !

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
98,6 ΜΟΥΣΙΚΟΣ