Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6 ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ AQUA MARE RESORT !

O Μουσικός 98,6 σας ταξιδεύει στο Aqua Mare Resort στο Μελίσσι Κορινθίας !

Καλοκαιρινές διακοπές με το Happy Days Travel στο Aqua Mare Resort, στο Μελίσσι Κορινθίας 4 ημέρες πολυτέλειας, με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα για μία τετραμελή οικογένεια! Διεκδικήστε το ταξίδι!

Το Aqua Mare Resort βρίσκεται κοντά στην παραλία του Μελισσίου και προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με υπέροχη θέα στη θάλασσα και τα βουνά, καθώς και ιδιωτική οργανωμένη παραλία με μπαρ.

Μπορείτε να χαλαρώσετε στο ευρύχωρο δωμάτιό σας και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το δωρεάν αγγλικό πρωινό σας στην ηλιόλουστη βεράντα του Aqua Mare. Εναλλακτικά, προκαλέστε φίλους και οικογένεια σε ένα παιχνίδι βόλεϊ στην ιδιωτική παραλία του Aqua Mare Resort.

Μάθετε ποιο είναι το τραγούδι της ημέρας από τον Νίκο Συρίγο κάθε πρωί 7 με 10 και μείνετε συντονισμένοι όλη μέρα… κάθε φορά που ακούτε το τραγούδι στον αέρα του Μουσικού στέλνετε μήνυμα στο 54301 γράφοντας 986 ταξίδι και το ονοματεπώνυμό σας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 21 Ιουνίου .

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 24 Ιουνίου από την εκπομπή του Νίκου Συρίγου 7 – 10.

 

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 “ ΤΑΞΙΔΙ Στο AQUA MARE RESORT με τον ΜΟΥΣΙΚΟ 98,6”

 

H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΠΛΗΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής, στους Αγίους Αναργύρους  Αττικής, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 172, και λειτουργεί τον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6  (εν συντομία «Σταθμός») οργανώνει τον διαγωνισμό «ΤΑΞΙΔΙ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ 98,6» (εν συντομία «Διαγωνισμός») σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Σταθμού είναι άνω των 18 ετών, διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα και έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, κατόπιν προηγούμενης αποδοχής των παρόντων όρων συμμετοχής. Αποκλείονται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του Σταθμού, οι εν γένει συγγενείς αυτών έως και β’ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
 2. Διάρκεια: Συνολική διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω, ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 18/06/2019 έως Παρασκευή 21/06/2019, καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 09.00 έως την 20.00. Ρητώς αναφέρεται ότι η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού να μεταβάλλει τις ημέρες ή/και τον αριθμό των επί μέρους διαγωνισμών, και να το ανακοινώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως με τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού ή/και την εκφώνηση των ωρών από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Διοργανώτριας.
 3. Δώρο Διαγωνισμού: Σε έναν (1) τυχερό νικητή – ακροατή, θα δοθεί ως δώρο, ένα «Ταξίδι Aqua Mare Resort, στο Μελίσσι Κορινθίας».

Περιλαμβάνει:

 • ΔΙΑΜΟΝΗ στο Aqua Mare Resort στο Μελίσσι Κορινθίας:
 • ALL INCLUSIVE Πρωινό – Δείπνο – Βραδινό, Ποτά, κοκ.
 • Διάρκεια: Τέσσερις ημέρες – 3 διανυκτερεύσεις.
 • Άτομα: Ταξίδι για μια τετραμελή οικογένεια 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών.
 • Εξαργύρωση: Έως τις 15 Ιουλίου.

 

Περιγραφή του Διαγωνισμού: Καθημερινά θα υπάρχει «Το Τραγούδι της Ημέρας» και θα ανακοινώνεται κάθε φορά από τον Νίκο Συρίγο, παραγωγό του Σταθμού, κάθε πρωί 07.00 με 10.00, ποιο θα είναι το Τραγούδι  της Ημέρας. Από τη στιγμή εκείνη και κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάθε φορά που οι ακροατές θα ακούν το Τραγούδι της Ημέρας στον αέρα του Μουσικού, θα πρέπει στέλνουν ένα SMS στο 54301 γράφοντας 986 «ΤΑΞΙΔΙ»,  το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους, με χρέωση, 0,31 ευρώ/SMS* (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α) *Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού.

(Μόνο όταν ακούν το τραγούδι της ημέρας μπορούν να στέλνουν SMS).

Τα ονόματα των συμμετεχόντων ακροατών θα συγκεντρώνονται ανά ημέρα και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 24 Ιουνίου στη ζώνη του Νίκου Συρίγου, 07.00 με 10.00 το πρωί, όπου και θα προκύψουν ένας τυχερός ακροατής, στον οποίο θα τηλεφωνήσει ο Νίκος Συρίγος και θα του κάνει μία ερώτηση, την οποία ο ακροατής θα πρέπει να απαντήσει ώστε να κερδίσει το Δώρο.

 1. Ο νικητής θα ενημερωθεί από τη Διοργανώτρια για τη διαδικασία απόδοσης του Δώρου και θα του ζητηθούν τα πλήρη στοιχεία του και θα κληθεί να παραλάβει το Δώρο – με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου εγγράφου δια του οποίου εξακριβώνεται η ταυτοπροσωπία – εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος, το οποίο δεν θα υπερβεί την μια (1) εβδομάδα από τη λήξη του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που ο νικητής αδυνατεί ή δε θέλει να παραλάβει το Δώρο, αυτό θα δίνεται στον εκάστοτε επιλαχόντα, όπως αυτός θα έχει προκύψει από την ως άνω κλήρωση. Η Διοργανώτρια δεν φέρει απολύτως ουδεμία ευθύνη αναφορικά με το Δώρο πέραν της απόδοσής του στον νικητή σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η μη προσέλευση του νικητή για την παραλαβή εντός της ταχθείσας προθεσμίας οδηγεί στην απώλεια του Δώρου.
 2. Ρητά διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του Διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στην ιστοσελίδα της ή/και σε οποιοδήποτε έντυπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης αυτή επιθυμεί καθώς και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού με το Διαγωνισμό γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων κ.τ.λ..
 3. Η υλοποίηση του Διαγωνισμού δεν απαιτεί τη δημιουργία αρχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ τα όποια σχετικά στοιχεία θα συλλέξει η Διοργανώτρια θα καταστραφούν αμέσως μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον Διαγωνισμό ή/και την κλήρωση από τη Διοργανώτρια, διά αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, είτε από την ίδια τη Διοργανώτρια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου, που μπορεί να διορίσει η Διοργανώτρια κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Παράλληλα, η αποδοχή του Δώρου από το Νικητή αποτελεί και παροχή συναίνεσης και έγκρισης προς τη Διοργανώτρια για χρήση των προσωπικών του στοιχείων, καθώς και των οποιωνδήποτε αρχείων που τυχόν δημιουργήθηκαν ή σχηματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού ή της παραλαβής του Δώρου του, προς το σκοπό της δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Ειδικότερα, ο Νικητής του Διαγωνισμού δια του παρόντος, αποδέχεται ρητώς ότι όπου και όταν απαιτηθεί θα συμμετέχει, χωρίς καμία οικονομική ή άλλου είδους απαίτηση στη διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορα μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με το Διαγωνισμό. Προς το σκοπό αυτό αυτομάτως με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, αποδέχεται ρητά και συναινεί ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθεί το όνομα, επώνυμο και πατρώνυμό του για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί του και χωρίς οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους του.
 4. Ο Νικητής δεν έχει δικαίωμα εξαγοράς του Δώρου σε χρήματα. Το Δώρο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται, δεν ανταλλάσσεται και δεν είναι δυνατό να ζητηθεί η εξαργύρωσή του με χρήματα σε οποιαδήποτε τιμή και δεν μεταφέρεται χρονικά.
 5. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε σωματική ή άλλου είδους βλάβη προκληθεί στον Νικητή ή σε οποιοδήποτε άλλο από την χρήση του Δώρου. Κάθε επιπλέον έξοδο πέραν αυτών που ορίζονται από τον Διαγωνισμό και συμπεριλαμβάνονται στην ανωτέρω περιγραφή του Δώρου βαραίνει αποκλειστικά το Νικητή και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια.
 6. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την απονομή ή την κάρπωση του Δώρου. Επίσης, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, εμφυλίου πολέμου ή διαμάχης, εχθροπραξιών, ενεργειών εξωτερικού εχθρού, εισβολής, πολέμου, νομοθετικής ρύθμισης, κυβερνητικής διαταγής ή νόμου ή για κάθε άλλο λόγο που βρίσκεται εκτός του ελέγχου της. Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια, χωρίς δική της υπαιτιότητα, δεν δύναται να παραδώσει το Δώρο, τότε διατηρεί το δικαίωμα να απονείμει σε αντικατάσταση του προαναφερθέντος Δώρου, κάποιο άλλο ίσης ή διαφορετικής αξίας.
 7. Το σύνολο των παρόντων Όρων Συμμετοχής βρίσκεται και αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σταθμού https://mousikos986.gr/ και για ό,τι δεν ρυθμίζεται στους παρόντες όρους, ισχύουν ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ SMS και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα /ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.
 8. Η Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο Συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους Όρους αυτούς. Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε από τις συμμετοχές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από τη Διοργανώτρια Εταιρεία στον παραπάνω ισότοπο, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.
 9. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τον Διαγωνισμό αντικείμενο του παρόντος αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Η Μουσική μας