O MOYΣΙΚΟΣ 98,6 ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ !

Ο Μουσικός 98,6 σας ταξιδεύει στην πόλη του φωτός , το Παρίσι !

Ένα ταξίδι μίας εβδομάδας για δύο άτομα που θα σας μείνει αξέχαστο…έξι ημέρες στην πιο ερωτική πόλη, με ξεναγήσεις στα κυριότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Γαλλίας, με ελληνόφωνο ξεναγό.

Θα επισκεφθείτε εσωτερικά με ξεναγό την περίφημη Παναγία των Παρισίων !

Θα απολαύσετε μία ρομαντική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα που θα χαραχτεί για πάντα στην μνήμη σας !

Θα περπατήσετε στην γραφική και όμορφη Μονμάρτη των καλλιτεχνών  !

Θα δείτε από κοντά τα εκθέματα του Μουσείου του Λούβρου με επίσημο ξεναγό στην ελληνική πτέρυγα  !

Θα περιηγηθείτε στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών !

Θα νιώσετε και πάλι παιδιά στην ολοήμερη εκδρομή στην Ντίσνεϋλαντ !

Ένα ταξίδι πλούσιο σε εικόνες – ένα δώρο μεγάλο από τον  Μουσικός 98,6 – το ραδιόφωνο που σας γεμίζει με εμπειρίες .

Η συνολική αξία του δώρου ξεπερνάει τα 1.600 ευρώ και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στην εκπομπή του Νίκου Συρίγου, 7 με 10 το πρωί !

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό είναι να μενετε συντονισμένοι όλη μέρα στον Μουσικό 98,6 !

Όταν  ακούτε τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη, της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Γιάννη Κότσιρα, του Κωστή Μαραβέγια, του Πάνου Μουζουράκη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στέλνετε   SMS στο 54301 γράφοντας  986  ΠΑΡΙΣΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ και μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση.

Είναι ένα μοναδικό ταξίδι – προσφορά από τον ‘Ταξιδιωτικό Οργανισμό Γκίνης’ και είναι μόνο για τους ακροατές του Μουσικού 98,6

Μουσικός 98,6

η μουσική μας ενώνει

 

 

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 

H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΠΛΗΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής, στους Αγίους Αναργύρους  Αττικής, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 172, και λειτουργεί τον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6  (εν συντομία «Σταθμός») οργανώνει τον διαγωνισμό «ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ» (εν συντομία «Διαγωνισμός») σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

 

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Σταθμού είναι άνω των 18 ετών, διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα και έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, κατόπιν προηγούμενης αποδοχής των παρόντων όρων συμμετοχής. Αποκλείονται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του Σταθμού, οι εν γένει συγγενείς αυτών έως και β’ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

 

 1. Το σύνολο των παρόντων Όρων Συμμετοχής βρίσκεται και αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σταθμού https://mousikos986.gr/ και για ότι δεν ρυθμίζεται στους παρόντες όρους, ισχύουν ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ SMS και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.

 

 1. Διάρκεια Συνολική διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω, ορίζεται το χρονικό διάστημα από την από Δευτέρα 25/02 έως Παρασκευή 15/03 (ημέρα κλήρωσης), καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Ρητώς αναφέρεται ότι η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού να μεταβάλλει τις ημέρες ή/και τον αριθμό των επί μέρους διαγωνισμών, και να το ανακοινώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως με τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού ή/και την εκφώνηση των ωρών από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Διοργανώτριας.

 

Δώρα Διαγωνισμού: Ένας (1) τυχερός νικητής, θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Παρίσι,  (6 ημέρες – 5  διανυκτερεύσεις για 2) με ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα και με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το Δώρο είναι προσφορά του ‘Ταξιδιωτικός Οργανισμός Γκίνης’

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα με κατευθείαν τακτικές πτήσεις της Air France (αναχώρηση πρωί από Αθήνα , βράδυ από Παρίσι, οπότε έχουν φουλ 6 ολόκληρες μέρες)
 • 1 βαλίτσα έως 20 κιλά και 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά  κατ’ άτομο
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας 3* sup κεντρικό
 • -Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
 • -Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο
 • -Πανοραμική ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
 • -Επίσκεψη στην Παναγία των Παρισίων εσωτερικά με ξεναγό
 • -Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα και Βόλτα με ξενάγηση στη γραφική Μονμάρτη με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό (περιλαμβάνεται το εισιτήριο της Κρουαζιέρας)
 • -Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (στην ελληνική πτέρυγα) με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό (με είσοδο)
 • -Ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό (περιλαμβάνεται η είσοδος)
 • -Ολοήμερη εκδρομή στη Ντίσνευλαντ (το εισιτήριο το αγοράζετε επιτόπου εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε)
 • -Ασφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού
 • -ΦΠΑ

Το δώρο – ταξίδι είναι αξίας 1610 €, θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες με Αναχώρηση στις 19/4 ή 25/4 ή 26/4   και μπορούν να το διεκδικήσουν όλοι όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6

Περιγραφή του Διαγωνισμού: Οι ακροατές για να συμμετάσχουν στην κλήρωση του διαγωνισμού θα πρέπει να ακούν τους παραγωγούς του σταθμού και κάθε φορά που θα ακούν τραγούδι του καλλιτέχνη που θα υποδειχθεί από τον Παραγωγό – Παραγωγούς, να στέλνουν SMS στο 54301  χρέωση, 0,31 ευρώ/SMS* (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α) *Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού γράφοντας ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ για να μπουν στην κλήρωση.

 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 15/03 από την εκπομπή του Νίκου Συρίγου το πρωί από 07.00 έως 10.00.

 

 1. Ο νικητής θα ενημερωθεί από την Διοργανώτρια για την διαδικασία απόδοσης δώρου και θα του ζητηθούν τα πλήρη στοιχεία του και θα κληθεί να παραλάβει το δώρο με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου εγγράφου δια του οποίου εξακριβώνεται η ταυτοπροσωπία εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος, το οποίο δεν θα υπερβεί τις δύο (2) εβδομάδες από την ανάδειξη νικητή / λήξη διαγωνισμού.

Η Διοργανώτρια δεν φέρει απολύτως ουδεμία ευθύνη αναφορικά με το Δώρο πέραν της απόδοσής του στον νικητή σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

 

 1. Ρητά διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του Διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στη σελίδα της στο διαδίκτυο ή/και σε οποιοδήποτε έντυπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης αυτή επιθυμεί καθώς και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού με το Διαγωνισμό γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων κ.τ.λ..

 

 1. Η υλοποίηση του Διαγωνισμού δεν απαιτεί τη δημιουργία αρχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ τα όποια σχετικά στοιχεία θα συλλέξει η Διοργανώτρια Εταιρεία θα καταστραφούν αμέσως μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον Διαγωνισμό ή/και την κλήρωση από τη Διοργανώτρια Εταιρεία, διά αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, είτε από την ίδια τη Διοργανώτρια Εταιρεία είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου, που μπορεί να διορίσει η Διοργανώτρια Εταιρεία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Παράλληλα, η αποδοχή του Δώρου από το Νικητή αποτελεί και παροχή συναίνεσης και έγκρισης προς τη Διοργανώτρια Εταιρεία για χρήση των προσωπικών του στοιχείων, καθώς και των οποιωνδήποτε αρχείων που τυχόν δημιουργήθηκαν ή σχηματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού ή της παραλαβής του Δώρου του, προς το σκοπό της δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Ειδικότερα, ο Νικητής του Διαγωνισμού δια του παρόντος αποδέχεται ρητώς ότι όπου και όταν απαιτηθεί θα συμμετέχει, χωρίς καμία οικονομική ή άλλου είδους απαίτηση στη διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορα μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με το Διαγωνισμό. Προς το σκοπό αυτό αυτομάτως με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, αποδέχεται ρητά και συναινεί ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθεί το όνομα, επώνυμο και πατρώνυμό του για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί του και χωρίς οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους του.

 

 1. Ο Νικητής δεν έχει δικαίωμα εξαγοράς του Δώρου σε χρήματα. Το Δώρο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται, δεν ανταλλάσσεται και δεν είναι δυνατό να ζητηθεί η εξαργύρωσή του με χρήματα σε οποιαδήποτε τιμή και δεν μεταφέρεται χρονικά πέρα των ανωτέρω ημερομηνιών.

 

 1. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε σωματική ή άλλου είδους βλάβη προκληθεί στον Νικητή ή σε οποιοδήποτε άλλο από την ή κατά τη χρήση του Δώρου. Κάθε επιπλέον έξοδο πέραν αυτών που ορίζονται από τον διαγωνισμό και συμπεριλαμβάνονται στην ανωτέρω περιγραφή του Δώρου βαραίνει αποκλειστικά το Νικητή και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια Εταιρεία.

 

 1. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν (έλλειψη ταξιδιωτικών εγγράφων κλπ) την απονομή ή την κάρπωση του Δώρου. Επίσης, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, εμφυλίου πολέμου ή διαμάχης, εχθροπραξιών, ενεργειών εξωτερικού εχθρού, εισβολής, πολέμου, νομοθετικής ρύθμισης, κυβερνητικής διαταγής ή νόμου ή για κάθε άλλο λόγο που βρίσκεται εκτός του ελέγχου της. Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια Εταιρεία, χωρίς δική της υπαιτιότητα, δεν δύναται να παραδώσει το Δώρο, τότε διατηρεί το δικαίωμα να απονείμει σε αντικατάσταση του προαναφερθέντος Δώρου, κάποιο άλλο ίσης ή διαφορετικής αξίας.

 

 1. Το σύνολο των παρόντων Όρων Συμμετοχής βρίσκεται και αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας Εταιρίας.

 

 1. Η Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο Συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους Όρους αυτούς. Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε από τις συμμετοχές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από τη Διοργανώτρια Εταιρεία στον παραπάνω ιστότοπο, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

 

 1. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τον Διαγωνισμό αντικείμενο του παρόντος αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Η Μουσική μας