Μπομπ Ντίλαν και Πάνος Κατσιμίχας, ένα δέσιμο γεμάτο μουσική

Η επανέναρξη του προγράμματος έγινε με έναν τρόπο ιδιαίτερο. Λίγα λεπτά μετά τα «Παλιά καλοκαίρια», ο Πάνος Κατσιμίχας επέστρεψε μαζί με το συγκρότημα «Βack Pages» οι οποίοι έκαναν ένα αφιέρωμα στον Μπομπ Ντίλαν, έναν τραγουδοποιό που έχει επηρεάσει βαθιά τον οικοδεσπότη της βραδιάς.

Από το “Chimes Of Freedom” και το “Like a Rolling Stone” – το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια παγκοσμίως – μέχρι το “Knock on a heaven’s door”, οι «Βack Pages» μας πήγαν σε μια άλλη εποχή, τιμώντας άψογα τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη σε ένα ενδιαφέρον, αλλά λίγο πιο μεγάλο από όσο περίμενα, μουσικό κεφάλαιο της παράστασης.

Η επανεμφάνιση του Πάνου Κατσιμίχα, έφερε μια πρόζα διαφορετική, πιο αισιόδοξη, την οποία έδεσε με «Του έρωτα» (Της αγάπης μαχαιριά) με την έκρηξη ενθουσιασμού να ακούγεται σε όλη την Καϊάφας!

«Ρίτα Ριτάκι τίποτα δε θυμάσαι. Ρίτα Ριτάκι απόψε πού κοιμάσαι» με τη ξεχωριστή χροιά του και εμείς να τραγουδάμε σαν μια μεγάλη παρέα, για να μας αφήσει με το «Don’t worry be happy», ανανεώνοντας το ραντεβού του για το επόμενο Σάββατο στον ίδιο χώρο. Κανείς όμως δεν σηκώθηκε να φύγει, γιατί όλοι ήθελαν κι άλλο! Εκείνος δεν μας χάλασε το χατίρι, έκανε και encore αλλά δε θα σας το αποκαλύψω για να ζήσετε εκείνες τις στιγμές αυθόρμητα όπως κι εγώ.

Συνολικά, πρόκειται για μια παράσταση άρτια σκηνοθετημένη, οπτικά και μουσικά, που σίγουρα θα αγαπήσεις κάθε της λεπτό. Το χαμόγελο μου φεύγοντας, είναι νομίζω η καλύτερη επιβράβευση για όλους και σίγουρα θα με βρεις ξανά εκεί ένα από τα επόμενα Σάββατα. Να είσαι και εσύ και δεν θα χάσεις!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Η Μουσική μας