Η Μαίρη Λίντα επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις

Αυτή την όμορφη είδηση διαβάζω σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Πρώτου Θέματος.

Η επίσκεψη του ευρωβουλευτή, Μανώλη Κεφαλογιάννη στην κυρία Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών αποτέλεσε την αφορμή του ρεπορτάζ που η ουσία του μας γεμίζει χαρά.

Κι αυτό γιατί η Μαίρη Λίντα και λίγο πριν μπει στο Γηροκομείο διατηρούσε τη φωνή της αλώβητη από τον πανδαμάτορα χρόνο.

Να θυμίσω ότι η μεγάλη κυρία τον Ιούνιο του 2017 είχε εμφανιστεί στο Ηρώδειο με μεγάλη επιτυχία. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στον ίδιο χώρο και τρία χρόνια νωρίτερα. Μάλιστα η παράσταση αυτή αποτυπώθηκε και δισκογραφικά.

Στην παρουσίαση του άλμπουμ που έγινε στο Black DucK τον Απρίλη του 2015 με λιτή ορχήστρα και σολίστες τον Γιώργο Παγιάτη (πιάνο) και τον Θανάση Βασιλά (μπουζούκι) είχα την ευκαιρία να την απολαύσω για μια ακόμη φορά «ζωντανά» και να διαπιστώσω πως «κεντάει».

Μαζί με τον Μανώλη Κεφαλογιαννη, που την επισκέφτηκε στο Γηροκομείο ήταν και η διεθνούς φήμης πιανίστα και καθηγήτρια του οργάνου Τατιάνα Παπαγεωργίου η οποία είχε συμπράξει με τη Λίντα το Δεκέμβρη του 2017 στη συναυλία με έργα Μίκη Θεοδωράκη που πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς.

Μάλιστα η Λίντα, κατά τη επίσκεψη του οικογενειακού φίλου της Κεφαλογιάννη, τραγούδησε στο φουαγιέ του Γηροκομείου συνοδεία της Παπαγεωργίου.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα διοργανώσει μια ειδική βραδιά στις Βρυξέλες ώστε να τιμηθεί για την προσφορά της στο πολιτισμό η σπουδαία ερμηνεύτρια.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Η Μουσική μας