Η Λίνα Νικολακοπούλου συναντά τη “γενιά” των τραγουδιών της στο Θέατρο Βράχων!

Η συνεχής δημιουργική παρουσία της Λίνας Νικολακοπούλου στο ελληνικό τραγούδι από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα – δηλαδή 38 χρόνια μετά – με λόγια που δεν έσβησε ο χρόνος, γίνεται αφορμή για γιορτινή συνάντηση με τη νέα γενιά τραγουδιστών που κάνουν τώρα τα πρώτα ωραία τους βήματα στη σκηνή τού τραγουδιού.

Είναι χαρά για κάθε δημιουργό να ακούει να ερμηνεύουν και να αγαπούν τα έργα του νέοι καλλιτέχνες, που γεννήθηκαν χρονολογικά μαζί με τα δικά του “παιδιά”.

Μια τέτοια παρέα νέων καλλιτεχνών θα δούμε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στο Θέατρο Βράχων σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Η Συναυλία», στην οποία θα ακουστούν τραγούδια από τα έργα «Έξοδος κινδύνου», «Κυκλοφορώ και οπλοφορώ», «Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια», «Μαμά γερνάω», «Παραδέχτηκα», «Μένω Έκτος», «Ανθρώπων Έργα», «Δι’ευχών», «Χειρολαβές», «Ομίχλη των καιρών».

Στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων θα βρεθούν και θα τραγουδήσουν μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Σταύρος Νιφοράτος, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Πάνος Παπαϊωάννου και το φωνητικό σύνολο Stringless.

Η δημοφιλής και αγαπημένη ηθοποιός Νένα Μεντή θα διανθίσει τη συναυλία με σχολιασμούς και μικρά κείμενα που δένουν τα τραγούδια με την καθημερινή ζωή μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Μικαέλα Θεοφίλου