«Ένα Φιλί» από την Πέννυ Μπαλτατζή

Πρώτη παράσταση για το «Ένα Φιλί» της Πέννυς Μπαλτατζή και πρώτη βραδιά λειτουργίας της νέας μουσικής σκηνής της πόλης, Πειραιώς 131, ήταν η προηγούμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Διπλή πρεμιέρα λοιπόν, σ’ ένα κατάμεστο χώρο, με ωραία ενέργεια και υπέροχη διάθεση, όπου η Πέννυ παρουσίασε τη νέα της παράσταση «Ένα Φιλί», συνοδευόμενη επί σκηνής από την εξαιρετική της μπάντα, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία, λουλουδιαστό και ονειρικό.

Από το 2μιση περίπου ωρών πρόγραμμα δεν έλειπαν όλα τα αγαπημένα τραγούδια από την πολύχρονη καριέρα της (Το Κορίτσι, Βραδιάζει, Στην Τρούμπα στην Καστέλα, Δεκάρα), τραγούδια από το νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα την άνοιξη από την Panik Records (Ένα Φιλί, Κρίμα), αλλά και σπέσιαλ εκπλήξεις που έδωσαν άλλη νότα στη βραδιά και απογείωσαν τη διάθεση του κόσμου.

Στο 1ο μέρος της παράστασης, η Πέννυ τόλμησε να εκδηλώσει μια ακόμη πτυχή του πολύπλευρου ερμηνευτικού της ταλέντου, αμιγώς pop αυτή τη φορά, επιλέγοντας, ανάμεσα σε άλλα, 2 τραγούδια με Οσκαρικό άρωμα, το Mama (Bohemian Rhapsody) των Queen και το Shallow της Lady Gaga, με τη βοήθεια στην ενορχήστρωση, αλλά και την ερμηνεία, του Μάριου Λαζ Ιωαννίδη.

Στο 2ο μέρος, αποκαλύφθηκε στο κοινό η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η εκπληκτική Γιώτα Νέγκα, που παρέμεινε για 5 συνολικά τραγούδια (Το δίκιο μου, Μισιρλού, Σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ, Εξωτικό Χαρμάνι, Με τα μάτια κλειστά).
Μέσα σε αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα και με την Πέννυ να κατεβαίνει συχνά στην πλατεία αλλά και τον εξώστη για να χαιρετήσει από κοντά τον κόσμο, η βραδιά συνεχίστηκε σε πιο λαϊκό ύφος, κυρίως με διασκευές κλασικών τραγουδιών, για να τελειώσει με μια εξαιρετική εκτέλεση του πιο πρόσφατου single της «Ένα Φιλί».

Ακολουθεί μία  ακόμη παραστάση, Παρασκευή  29 Μαρτίου, με έναν διαφορετικό καλεσμένο – έκπληξη, όπως και στην πρεμιέρα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
Η Μουσική μας