Ένα δώρο για το σπίτι από τον Μουσικο 98,6 και τη DASH για την ανακαίνιση της κουζίνα σας !

Ένα δώρο για το σπίτι από τον Μουσικο 98,6 και τη DASH για την ανακαίνιση της κουζίνα σας!

Συντονιστείτε κάθε μέρα 7 με 10 το πρωί στον Μουσικό 98,6 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία δωροεπιταγή αξίας 2.000€ της εταιρείας DASH! Περιλαμβάνει έπιπλα κουζίνας Γερμανικής πιστοποίησης και κατασκευής σε μοντέρνες και κλασικές επιλογές υψηλής αισθητικής.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού που ακολουθεί κάθε φορά στο 54301 γράφοντας 986 κενό τη λέξη «DASH»  και το ονοματεπώνυμό σας ,και μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει Παρασκευή 26/06 όπου και θα προκύψει ο νικητής ακροατής , αφού προηγουμένως απαντήσει σωστά σε σχετική ερώτηση.

Στην DASH® η προστασία της υγείας των Πελατών και των Εργαζομένων μας αποτελεί κύριο μέλημά μας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα  μέτρα προστασίας.

“ΜΕΝΩ..DASH ΑΣΦΑΛΕΙΣ” θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και πάλι από κοντά για να σας προσφέρουμε την κουζίνα των ονείρων σας

Η εταιρία DASH® προσφέρει την ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας και περιλαμβάνει έπιπλα κουζίνας γερμανικής πιστοποίησης και κατασκευής μοντέρνες και κλασικές επιλογές  υψηλής αισθητικής  με σωστή εφαρμογή και πρωτοποριακές λύσεις λειτουργικότητας για την κουζίνα DASH® των ονείρων σας   με «Γερμανική ποιότητα που διαρκεί..!»

Υπενθυμίζουμε ότι σύμβουλοι διακόσμησης παραμένουν στη διάθεσή σας, 210 2615366 ,

Εξυπηρετούμε σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ τηλέφωνο επικοινωνίας 2102615366
www.dash.com.gr

 

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού

DASH

 

H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής, στους Αγίους Αναργύρους  Αττικής, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 172, και λειτουργεί τον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΟΥΣΙΚΟΣ 98,6  (εν συντομία «Σταθμός») οργανώνει τον διαγωνισμό «DASH», σύμφωνα µε τους όρους και προϋποθέσεις ως έχουν αναρτηθεί στο mousikos986.gr ” ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ SMS: ΚΛΙΚ ΕΔΩ, καθώς με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους:

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει οποιοσδήποτε ακροατής του Σταθμού είναι άνω των 18 ετών, διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα και έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, κατόπιν προηγούμενης αποδοχής των παρόντων όρων συμμετοχής. Αποκλείονται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του Σταθμού, οι εν γένει συγγενείς αυτών έως και β’ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και αυτόματα συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων, καθώς και των όρων οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας χρησιμοποιείται για την συμμετοχή και την διενέργεια του Διαγωνισμού, οι οποίοι είναι δεσμευτικοί για όλους τους τυχόν συμμετέχοντες.

 

 1. Διάρκεια: Συνολική διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω, ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 15/06/2020 έως και την Παρασκευή 26/06/2020, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 10:00 Ρητώς αναφέρεται ότι η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού να μεταβάλλει τις ημέρες αυτού ή/και τον αριθμό των επί μέρους διαγωνισμών και να το ανακοινώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως με τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού ή/και την εκφώνηση των ωρών από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Διοργανώτριας.

 

 

 

 1. Δώρα – Παροχές για νικητή

Δώρα Διαγωνισμού: Ένας (1) ακροατής θα κερδίσει 1 δωροεπιταγή αξίας 2.000€ της εταιρείας DASH.

Περιγραφή του Διαγωνισμού: Από την Δευτέρα 15/06/20 έως και την Παρασκευη 26/06/20, καθημερινά από τις 7:00 έως και τις 10:00 το πρωι ο Νίκος Συρίγος θα δίνει την έναρξη για να στέλνουν μηνύματα. Κάθε φορά που οι ακροατές ακούνε το σήμα από τον Νικο Συρίγο και για τη διάρκεια του τραγουδιού που ακολουθεί κάθε φορά, θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στο 54301 γράφοντας 986 κενό DASH κενό  το ονοματεπώνυμό τους και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ.

 

Για την έγκυρη συμμετοχή οι ακροατές θα πρέπει απαραίτητα, όταν ακούσουν το σημα από τον Νικο Συρίγο και για τη διάρκεια του τραγουδιού που ακολουθεί κάθε φορά να στέλνουν ένα SMS στο 54301 γράφοντας 986<ΚΕΝΟ>DASH <ΚΕΝΟ> ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ (χρέωση, 0,31 ευρώ/SMS* συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α *Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού ) .)(ΟΛΟΙ οι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ: www.instawin.gr.) 

 

 1. Τα ονόματα των συμμετεχόντων ακροατών που θα έχουν στείλει μήνυμα όταν άκουσαν τραγούδι από τον καλλιτέχνη της ημέρας θα συγκεντρώνονται ανά ημέρα και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στη ζώνη του Νίκου Συρίγου, 00 με 10.00 το πρωί, όπου και θα προκύψει ο νικητής ακροατής, αφού προηγουμένως απαντήσει σωστά σε σχετική ερώτηση (και ένας επιλαχών). Τα ονόματα των τυχερών ακροατών θα ανακοινωθούν από το Νίκο Συρίγο.

Στην αναγγελία του νικητή, δεν θα δημοσιοποιούνται στοιχεία της ταυτότητας τους παρά μόνο το όνομά του. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες ακροατές, δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

 1. Ο νικητής θα ενημερωθεί από την Διοργανώτρια για τη διαδικασία απόδοσης του Δώρου, ενώ θα του ζητηθούν τα πλήρη στοιχεία του, ώστε να μπορέσει να παραλάβει το Δώρο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου εγγράφου δια του οποίου εξακριβώνεται η ταυτοπροσωπία τους. Η Διοργανώτρια δεν φέρει απολύτως ουδεμία ευθύνη αναφορικά με το Δώρο πέραν της απόδοσής του στους νικητές σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η μη προσέλευση του νικητή για την παραλαβή εντός της ταχθείσας προθεσμίας οδηγεί στην απώλεια του Δώρου και την απόδοση του στον επιλαχόντα. Ο νικητής θα πρέπει να επιβεβαιώσει πως θα εξαργυρώσει το δώρο έως τη Τρίτη 30/06/20. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ενημερωθεί ο επιλαχών με βάση προτεραιότητα, έως την Τετάρτη 01/07.
 2. Ρητά διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει κατά την κρίση της σε τροποποιήσεις των όρων του Διαγωνισμού και να τις ανακοινώνει στην ιστοσελίδα της ή/και σε οποιοδήποτε έντυπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης αυτή επιθυμεί καθώς και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού με το Διαγωνισμό γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων κ.τ.λ..
 3. Η υλοποίηση του Διαγωνισμού δεν απαιτεί τη δημιουργία αρχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ τα όποια σχετικά στοιχεία θα συλλέξει η Διοργανώτρια Εταιρεία θα καταστραφούν αμέσως μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον Διαγωνισμό ή/και την κλήρωση από τη Διοργανώτρια Εταιρεία, διά αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, είτε από την ίδια τη Διοργανώτρια Εταιρεία είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου, που μπορεί να διορίσει η Διοργανώτρια Εταιρεία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Παράλληλα, η αποδοχή του Δώρου από τους νικητές αποτελεί και παροχή συναίνεσης και έγκρισης προς τη Διοργανώτρια Εταιρεία για χρήση των προσωπικών του στοιχείων, καθώς και των οποιωνδήποτε αρχείων που τυχόν δημιουργήθηκαν ή σχηματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού ή της παραλαβής του Δώρου του, προς το σκοπό της δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Ειδικότερα, ο κάθε νικητής του Διαγωνισμού δια του παρόντος αποδέχεται ρητώς ότι, όπου και όταν απαιτηθεί θα συμμετέχει, χωρίς καμία οικονομική ή άλλου είδους απαίτηση στη διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορα μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με το Διαγωνισμό. Προς το σκοπό αυτό αυτομάτως με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, αποδέχεται ρητά και συναινεί ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθεί το όνομα, επώνυμο και πατρώνυμό του για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί του και χωρίς οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους του.

 

 1. Ο νικητής δεν έχει δικαίωμα εξαγοράς του Δώρου σε χρήματα. Το Δώρο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται, δεν ανταλλάσσεται και δεν είναι δυνατό να ζητηθεί η εξαργύρωσή του με χρήματα σε οποιαδήποτε τιμή.

 

 

 

 

 1. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε σωματική ή άλλου είδους βλάβη προκληθεί στους νικητές ή σε οποιοδήποτε άλλο από την χρήση του Δώρου ή κατά την διάρκεια του. Κάθε επιπλέον έξοδο πέραν αυτών που ορίζονται από τον διαγωνισμό και συμπεριλαμβάνονται στην ανωτέρω περιγραφή του Δώρου βαραίνει αποκλειστικά τους νικητές και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς επίσης δεν φέρει ευθύνη στην περίπτωση που οι νικητές δεν διαθέτει τα απαιτούμενα (ταξιδιωτικά και όχι μόνο) έγγραφα για τη συμμετοχή τους στο τριήμερο .
 2. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών και αφορούν το πρόσωπο του κάθε νικητή που εμποδίζουν την απονομή ή την κάρπωση του Δώρου. Επίσης, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, εμφυλίου πολέμου ή διαμάχης, εχθροπραξιών, ενεργειών εξωτερικού εχθρού, εισβολής, πολέμου, νομοθετικής ρύθμισης, κυβερνητικής διαταγής ή νόμου ή για κάθε άλλο λόγο που βρίσκεται εκτός του ελέγχου της.
 3. Το σύνολο των παρόντων Όρων Συμμετοχής βρίσκεται και αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σταθμού και μαζί με τους παρόντες όρους, ισχύουν άπαντες και οι ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΜΕ SMS και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ που είναι ανηρτημένου στην ιστοσελίδα /ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ του σταθμού.
 4. Η Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο Συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους Όρους αυτούς. Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε από τις συμμετοχές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από τη Διοργανώτρια Εταιρεία στον παραπάνω ισότοπο, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.
 5. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τον Διαγωνισμό αντικείμενο του παρόντος αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
98,6 ΜΟΥΣΙΚΟΣ