ΑΠΑΝΕΜΙΑ Ζωή Παπαδοπούλου Τετάρτη 23 Μαΐου !

Με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και μια εκλεκτή παρέα η Ζωή Παπαδοπούλου έρχεται στην Απανεμιά, την ιστορική μπουάτ της οδού Θόλου στην Πλάκα, για μια και μοναδική βραδιά έκπληξη.

Με τη βαθιά, ζεστή φωνή της, τα συναισθήματα που προκαλεί στα live της, το πηγαίο της ταλέντο, την λαμπερή της σκηνική παρουσία η Ζωή Παπαδοπούλου θα μας γοητεύσει!

Μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη με σπουδές βυζαντινής μουσικής, η Ζωή Παπαδοπούλου, διαλέγει να ερμηνεύσει στην Απανεμιά ένα μπουκέτο υπέροχων τραγουδιών από την 12χρονη μουσική της πορεία.

Ανακάλυψη του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος το 2002 την έφερε στην Αθήνα, αγαπημένη της Χάρις Αλεξίου  η οποία της άνοιξε την πόρτα της δισκογραφίας κι έγινε παραγωγός του πρώτου της δίσκου «Κρύσταλλα Κόκκινα Φιλιά», η Ζωή, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε έναν εξαιρετικό δίσκο  , «να *ρχεται η Άνοιξη» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Μαζί της στην Απανεμιά ο Αχιλλέας Γουάστορ,  ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες πιανίστες με σπουδές σε Ελλάδα και Γερμανία και καλλιτεχνική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη. Συμμετέχουν η Τάνια Τρύπη και η Ελένη Καρακάση

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
98,6 ΜΟΥΣΙΚΟΣ