Άνοιξαν τα πρώτα θερινά σινεμά της Αθήνας !

Η αγαπημένη συνήθεια των κινηματογραφόφιλων της Αθήνας, αλλά και όλης της Ελλάδας, είναι και φέτος εδώ. Τα πρώτα θερινά σινεμά της πόλης έχουν ήδη ετοιμαστεί για να υποδεχθούν το κοινό από τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά αύριο.

Καθώς ο καιρός έχει βελτιωθεί αισθητά με την έλευση του Μαΐου, και παρά τις έκτακτες προβλέψεις της ΕΜΥ που κάνουν λόγο για πρόσκαιρη επιδείνωση τις επόμενες ημέρες, οι θερινές αίθουσες σε όλη την πόλη δουλεύουν τον προγραμματισμό τους για να εξασφαλίσουν και φέτος στο κοινό δροσερές κινηματογραφικές βραδιές με αθηναϊκό άρωμα.

Είτε πρόκειται για ταινίες Α’ προβολής, που θα συνεχίσουν να κάνουν πρεμιέρα μαζικά όλο το καλοκαίρι, και ταινίες που ξεχώρισαν στη χειμερινή διανομή, είτε για αγαπημένες δημιουργίες από το παρελθόν που θα κυκλοφορήσουν σε επανέκδοση (συνήθως σε αποκατεστημένες κόπιες), οι επιλογές που θα έχουμε και φέτος είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τις πρώτες θερινές αίθουσες που θα λειτουργούν από τις 2 Μαΐου (το Θησείον έχει ήδη ξεκινήσει τις προβολές του από χθες και ο Ζέφυρος από την προηγούμενη εβδομάδα). Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ταινίες που προβάλλονται, ενημερωθείτε από αύριο το πρωί στον City Guide του LIFO.gr (κι ας ελπίσουμε να μην μας τα χαλάσει ο καιρός!).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα μας τώρα:
98,6 ΜΟΥΣΙΚΟΣ